Put do svesti, put do uspeha

8 septembra, 2021

Put do svesti, put do uspeha

Uspeh je čuveni termin koji nam stalno uz pritisak društva nameće da se prosuđujemo u smislu toga da li smo uspešni ili ne, ispravni ili pogrešni, dobri ili loši. Šta je uspeh za vas? Da imate bogatu karijeru, puno novca, skupa kola, decu, da budete srećni… Koje definicije uspeha koristite u svom životu? Koliko se prosuđujete ukoliko ne postignete ono što hoćete? Koliko vodite računa šta će drugi reći o onome što vi radite? Koliko svog uspeha i sreće gradite na očekivanjima drugih?

Koji model uspeha uključuje svest? Gde su nas učili da budemo svesni, da ne prosuđujemo i ne isključujemo ništa? Šta ako je svest glavni faktor uspeha? Svest nam omogućava da život kreiramo iz istine, izbora i mogućnosti, ne iz iluzije, stresa, drame i traume. Kada smo svesni onda uvek biramo i kreiramo više u životu i tražimo nove mogućnosti. I mali korak je korak. Koji korak danas možemo napraviti da natkreiramo sebe i bivamo ono što će nas dovesti do života kakav želimo?

Život je putovanje. Koliko ćemo zabave, lakoće, radosti i svega ostalog na tom putu imati zavisi samo od nas. Da, dobro ste pročitali, od nas. Kada smo tačno predali odgovornost za svoj život drugima? Da li smo konačno spremni da postanemo lider svog života? Ili bismo radije bili pratilac i predali odgovornost drugima kako bismo mogli nekoga da krivimo za ono što kreiramo u svom životu? Možemo biti i mediokritet, gde ćemo uvek umanjivati i ići protiv sebe zbog drugih.

Kada ćemo konačno stati u svoj potpuni kapacitet i kreirati život koji želimo? Naredna prilika za to je uvodni vebinar „Put do svesti, put do uspeha”, gde ćemo se baviti svešću, percepcijom, promenljivim i konstantnim smetalima (ometačima), uspehom i Pratilac-Mediokritet-Lider (PML) modelom. PML model je stvoren od strane Nemanje Veselinovića, našeg trenera ličnog razvoja i energetske transformacije, kako bismo dijagnostifikovali dimenzije gde možemo unaprediti sebe i aspekte života koji ne funkcionišu.

Ako ste voljni da steknete novo znanje uz puno interkacije i praktičnog rada na sebi, onda je ovo prava prilika za vas. Ovo predavanje će vas osnažiti da krenete na put promena i da birate svest kao osnovu za uspešan život. Nakon toga, očekuju nas tri nivoa radionica u okviru programa Krug beskonačnih mogućnosti” (Neprijatnost-Mogućnost-Promena model), gde ćemo raditi na svim nivoima: emocionalnom, mentalnom, duhovnom i fizičkom.

Interaktivni vebinar „Put do svesti, put do uspeha” će se održati 9. oktobra od 12 do 14h. Događaj na Facebook-u možete pogledati ovde, a za vebinar se možete prijaviti putem prijavnog formulara na dnu sledeće veb-strane. Prvih 10 prijava dobijaju 25% popusta. Nakon prijave dobićete instrukcije za plaćanje. Čim uplatite kotizaciju za vebinar dobićete sve dodatne informacije u vezi s vebinarom i priključićete se našoj Facebook grupi. Takođe, dobijate dva priručnika (za vebinar + 1 gratis za Analizu psihomatrice). Dođite da se družimo, menjamo i kreiramo zajedno nešto lakše, radosnije, zabavnije!